غذا از هیجانانگیزترین بخشهای سفر است. غذاها جزو فرهنگ و نشاندهندهی سبک زندگی مردماند. برای ما ایرانیها غذا در سفر، علاوه بر وسیلهای برای آشنایی با فرهنگ یک منطقه، یک تفریح دلچسب هم هست؛ بهخصوص خوردن غذاهای محلی یا گشتوگذار در رستورانهای معروف و خاص. مشهد، یکی از آن شهرهای ایران است که با قدمت فراوانش، فرهنگ غذایی خاصی دارد و همینطور بهعنوان یک شهر توریستی، رستورانهای بسیاری برای پذیرایی از گردشگران در دل خود جا داده است. در این مطلب مجله گردشگری سفرزون، علاوه بر غذاهای این شهر دیدنی، تعدادی از رستورانهای معروف مشهد را هم معرفی میکنیم.
شیشلیک شاندیز
حتماً نام «شیشلیک شاندیز» را شنیدهاید. این غذا در مشهد حرف اول را میزند. شیشلیک نوعی کباب مرغوب است که نهتنها در ایران، بلکه در «روسیه»، «مغولستان»، «لهستان» و بخشهایی از کشورهای اروپای مرکزی هم حسابی طرفدار دارد. این غذا در اصل از گوشت بره تهیه میشود، اما با توجه به علاقهی مردم ممکن است، از گوشت دیگری در آن استفاده شود. بیشتر رستورانهای معروف مشهد، شیشلیک را در منویشان دارند، اما بهترین شیشلیکها را میتوانید در «طرقبه» و شاندیز نوش جان کنید.
شله
«شُله» از آن غذاهایی است که معمولاً با پسوند مشهدی اسمش را میشنوید. این غذا خوراکی آماده شده از لوبیای سفید، قرمز و «چیتی»، بههمراه نخود، بلغور گندم، برنج و گوشت است که پس از چند ساعت ماندن روی اجاق، ظاهری شبیه به حلیم پیدا میکند. شله غذایی از خانوادهی آشهاست. این غذا بیشتر در پایان مراسم مذهبی یا سوگواری بین مردم پخش و نذر میشود. مردم مشهد بهندرت این غذا را در خانه میپزند. «رستوران خبازیان» یکی از رستورانهای مشهد ادامه مطلب...
برای خرید بلیط هواپیما و رزرو تورهای سفرزون به سایت سفرزون مراجعه کنید.