ایران، از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب، اقلیم‌ها، سنت‌ها و فرهنگ‌های مختلفی را در خود جای داده است و به این دلیل تنوع غذایی بسیار بالایی دارد. هر منطقه‌ای با توجه به مواد اولیه‌ی در دسترس و خاص خود، غذای مخصوص به خود را دارد و به هر کجای ایران که سفر کنید، طعم‌ها و غذاهای جدیدی را تجربه خواهیدکرد. برخی از این غذاها محبوبیت بیشتری پیدا کرده و در تمام نقاط ایران طبخ می‌شود و برخی دیگر در خارج از محدوده‌ی بومی خود ناشناخته باقی مانده‌اند. زمانی‌که به شهر دیگری سفر می‌کنید می‌توانید با امتحان غذاهای محلی و سنتی آن منطقه و تجربه‌ی طعم‌های جدید، بر لذت‌های سفر خود بیفزایید. در ادامه با مجله گردشگری سفرزونهمراه شوید تا شما را با تعدادی از غذاهای سنتی ایران در چند منطقه‌ی متفاوت آشنا نماییم.

غذاهای سنتی ایران از خطه گیلان

خطه‌ی زیبا و سرسبز گیلان یک ناحیه‌ی غنی از لحاظ تنوع غذاهای محلی است و یکی از مناطق عالی برای شکم‌گردی محسوب می‌شود. گیلان به دلیل داشتن آب و هوای مناسب و خاک حاصلخیز، محصولات کشاورزی متنوعی شامل انواع سبزیجات و حبوبات دارد که بسیاری از آن‎‌ها تنها مختص همان منطقه است و به همین دلیل نیز غذاهای خاص و متنوعی دارد. در ادامه چند مورد از غذاهای محلی گیلان را معرفی می‌کنیم.

میرزاقاسمی

میرزاقاسمی از غذاهای سنتی گیلانیمیرزاقاسمی از غذاهای سنتی گیلانی

میرزاقاسمی یکی از غذاهای معروف گیلان است که تقریباً مردم تمام نقاط ایران با آن آشنایی دارند و طرفدار آن هستند. این غذا توسط محمد قاسم خان والی، که در زمان ناصرالدین شاه حاکم گیلان بود، ابداع شد. میرزاقاسمی از بادمجان کبابی، سیر، گوجه فرنگی و تخم مرغ تهیه می‌شود و می‌توان آن را هم به عنوان پیش‌غذا و به و هم به عنوان غذای اصلی با نان یا برنج میل کرد.

ترش تره

ترش تره از غذاهای سنتی گیلانیترش تره از غذاهای سنتی گیلانی

یکی دیگر از غذاهای خوش طعم و مزه‌ی گیلانی ترش تره است. برای تهیه‌ی این غذا از سبزیجات مختلفی همچون تره، جعفری، گشنیز، اسفناج و برگ سیر استفاده می‌کنند. ابتدا این سبزیجات را با آب و کمی روغن پخته و سپس به آن رب انار یا آب نارنج و یا آبغوره اضافه می‌کنند تا ادامه مطلب...

خرید بلیط هواپیما خارجی و بلیط هواپیما داخلی و رزرو هتل خارجی و رزرو هتل داخلی به سایت سفرزون مراجعه کنید.