غذا، علاوه بر اینکه اولین و مهمترین نیاز انسان محسوب میشود؛ معرف فرهنگ و آداب و رسوم هر اقلیمی است. به دلیل تنوع قومی، فرهنگی و اقلیمی در کشور عزیزمان ایران، تنوع غذایی بسیار زیاد بوده و هر منطقهای غذاهای محلی و مخصوص به خود را دارد. در هر کجای ایران که باشید آنچه هرگز از آن بی نصیب نخواهید ماند، است. طعم بینظیر غذاهای ایرانی و تنوع آن، نه تنها برای ایرانیان داخل کشور، بلکه برای گردشگران خارجی که به دنبال تجربهی طعمهای جدید و متفاوت هستند نیز، از جذابیت زیادی برخوردار است. اهمیت غذا در گردشگری آنقدر زیاد است که اغلب توریستها امتحان کردن غذاهای جدید و متنوع را از بهترین تجربههای سفر خود میدانند. در اینجا قصد داریم شما را با غذاهای ایرانی که در میان ایرانیان و گردشگران خارجی بیشترین محبوبیت را دارند آشنا نماییم تا هم بتوانید در سفر به شهرهای مختلف ایران آنها را تجربه کنید و هم با این غذاهای خوش طعم و پرطرفدار از مهمانان ایرانی و خارجی خود پذیرایی نمایید. پس این مطلبِ مجله گردشگری سفرزون را از دست ندهید.
چلوکباب از محبوبترین غذاهای ایرانی
چلوکباب بی شک یکی از معروفترین و اصیلترین غذاهای ایرانی است که در بین گردشگران خارجی نیز از محبوبیت بالایی برخوردار است. این غذا در انواع مختلفِ کباب برگ (گوشت فیله و راستهی بره با شکلی منظم)، چنجه (همان کباب برگ با قطعات نامنظم)، شیشلیک (تکههای دنده)، کوبیده(گوشت چرخ کرده با پیاز) و کباب سلطانی(یک سیخ کوبیده و یک سیخ برگ) طبخ میشود و معمولاً همراه با نان یا برنج زعفرانی، کره، گوجه، سبزیجات تازه و مخلفات دیگر صرف میشود.
قرمه سبزی ؛ غذای جدانشدنی از سفرههای ایرانی
قرمه سبزی غذای مورد علاقهی اغلب ایرانیهاست و البته در میان گردشگران خارجی نیز طرفداران زیادی دارد. این غذا از ترکیب سبزیهای تازه و معطر، پیاز، لیمو عمانی، لوبیا قرمز و گوشتهای تکه شدهی گوساله، گوسفند یا بره تهیه میشود. پخت آن هم اصول خاص خودش را دارد و مانند اغلب غذاهای ایرانی، هرچه شعله کمتر و زمان پخت طولانیتر ادامه مطلب...
خرید بلیط هواپیما خارجی و بلیط هواپیما داخلی و رزرو هتل خارجی و رزرو هتل داخلی به سایت سفرزون مراجعه کنید.