غذاهای سنتی هر شهر با توجه به آبوهوا، پوشش گیاهی و… متفاوت هستند. صنایع دستی، جاذبههای گردشگری، پلها، هتلها و جاهای دیدنی اهواز، تنها ویژگیهای این شهر نیستند. در بین خوشخوراکها، غذاهای سنتی اهواز طرفدارهای بسیاری دارد. در اهواز بیش از صد نوع غذا پخته میشود که بیشترشان با توجه به ذائقهی مردم محلی، طعمی تند دارند. از بین تنوع رنگووارنگ غذاهای سنتی اهواز، غذاهایی مثل «قلیه ماهی»، «سمبوسه»، «میگو پلو»، «ماهی صبور تنوری»، «فلافل»، «آش ارده»، «پاکوره»، «حمیس توله»، «رنگینک»، «امگشت» و «نافله» محبوبیت فراوانی دارند. با مجله گردشگری سفرزون برای آشنایی با این غذاهای سنتی اهواز همراه باشید.
قلیه ماهی، از محبوبترین غذاهای سنتی اهواز
قلیه ماهی یکی از مشهورترین غذاهای سنتی اهواز و استان خوزستان است که معمولاً بهصورت خورش در کنار پلو سرو میشود. بهدلیل نزدیکی استان خوزستان به خلیج فارس و رواج صید ماهی، غذاهای فوقالعادهای با استفاده از این مادهی غذایی ارزشمند درست میشوند که یکی از آنها قلیه ماهیست. تمبر هندی، سبزیهای مخصوص قلیه و ادویهها بهخصوص فلفل، پای ثابت غذاهای جنوبی، مواد تشکیل دهندهی این غذا هستند.
امگشت
امگشت از دیگر غذاهای سنتی اهواز است که بیشتر در میان اعراب شهر رواج دارد و از بهترین نوع ماهی تن، یعنی ماهی کباب، در پختش استفاده میشود. ماهی نمک سود شده، پیاز، سیر و ادویههای مخصوص، مواد اولیهی این غذای خوشمزه ادامه مطلب...
خرید بلیط هواپیما خارجی و بلیط هواپیما داخلی و رزرو هتل خارجی و رزرو هتل داخلی به سایت سفرزون مراجعه کنید.