غذاهای محلی مازندران جزو لذیذترین غذا های ایران هستند . این استان یکی از پر طرفدارترین مقاصد گردشگری داخلی است و سالانه از مسافران زیادی میزبانی می کند. سواحل زیبا و تماشایی، جنگل های خیره کننده بسیاری را وسوسه می کنند تا برای یک بار هم که شده سر به این دیار زیبا در شمال کشور بزنند. شاید یکی از خاطره انگیزترین چیزهایی که تا مدت ها بعد از سفر در ذهن می ماند، غذاهایی است که درسفر صرف شده و بخصوص اگر غذاهای خاص بومی آن منطقه بوده باشد. برای تعطیلات خیلی ها دوست دارند راهی شهرهای سرسبز شمال شوند، شهرهایی که به غیر از جاذبه های منحصربفرد غذاهای خوشمزه ای هم دارد. با مجله گردشگری سفرزون همراه باشید میخواهیم به چشیدن طعم چند غذای خوشمزه برویم. غذاهای محلی مازندران که در طعم و رنگ نظیر ندارند. البته غذاها وآشپزی ایرانی همیشه بیمثال است.
سفرهای خوشمزه
غذاهای محلی مازندران
سفر کردن و گشت و گذار تنها به دیدن جاذبه های تاریخی و طبیعی یک مقصد ختم نمی شود؛ در شهرها و روستاهای مختلف می توانید به سراغ غذا های خوشمزه ی متنوعی بروید که شما را تا حدی با فرهنگ و آداب و رسوم آن دیار آشنا می سازند. طعم های کم نظیر و نادر غذا های مازندران برای هیچ ایرانی مسئله عجیبی نیست.
اما ما امروز سعی داریم غذاهایی فوقالعاده و بسیار لذیذ که در کنار انواع چاشنیهای بومی، بسیار وسوسهانگیز است را به شما معرفی کنیم. غذا های محلی مازندارن با غذاهای بسیار خوشمزه همچون خورشت سیر انار، بشته واش، بورانی بادمجان کبابی، کماج مازندرانی، مالابیج، بیج بیج، ترش سماق، ناز خاتون، باقلا وابیج، کدو بره، آغوز مسما، ترش ترشو، دوپتی، اسپناساک، اسفناج مرجی، خورشت آلو، کئی پلا و آش کدو جز استانهایی است که شما بعد از سفر به آنجا طعم این غذا ها را هرگز فراموش نخواهید کرد.
مالابیج یا مالاتا ، یک شام مقوی در میان غذاهای محلی مازندران
مالابیج
مالابیج یا مالاتا از غذاهای محلی مازندران است. شمال غذاهای دریایی زیادی دارد که برای درست کردن آن ها از چاشنی هایی استفاده می شود که طعم آن ها را منحصربفرد کرده است. محلیها این غذا را که از ترکیب ماهی سفید، سبزیهای معطر، مغزگردو، رب انار، نمک و فلفل و گلپر مخلوط میشود، با حرارت آتش و زغال آماده میکنند. امروزه با وجود فر ها و ماکرویوها طبخ این غذا آسان تر و سریعتر شده است.
رستوران مارشو
محلیها اغلب این غذا را با ماهی سفید نر درست میکنند، زیرا باور دارند که ماهی سفید نر از نوع مادهی آن خوشمزهتر، لذیذتر و گوشت آن سفتتر و ملس تر است. اول ماهی را پاک میکنند، شکم آن را با محتویات حاوی رب انار و گردو و ادویهها پر میکنند و با نخ و سوزن میدوزند، سپس آن را با حرارت آتش یا فر میپزند. این غذا یکی از ادامه مطلب...
خرید بلیط هواپیما خارجی و بلیط هواپیما داخلی و رزرو هتل خارجی و رزرو هتل داخلی به سایت سفرزون مراجعه کنید.