ایران مهد خوشمزگیهای ناب و اصیلی است که هرکدام نشانی از ریشهی شهر و اقلیم خود دارند و معرف سرزمین خود هستند. شهر خوشرنگولعاب شیراز همچون دیگر شهرهای ایران، پر از غذاها و طعمهای دلپذیری است که نشانی از این شهر خوشعطر بهار نارنج دارد. با مجله گردشگری سفرزون همراه باشید تا با هم چند طعم بهشتی را در بین غذاهای شیراز تجربه کنیم.
لوبیا پلو ، یک سبک خاص در بین غذاهای شیراز
اگر تا الان تنها تصورتان از لوبیا پلو، برنجی سرخرنگ پر از تکههای قدونیمقد لوبیاهای سبز و تکهها گوشت بوده، باید بگوییم که این غذا نوع دیگری هم دارد که در بین غذاهای شیراز جا خوش کرده است. لوبیا پلوی مخصوص شیراز با لوبیای چشم بلبلی به جای لوبیا سبز طبخ میشود و به همراه برنج، زعفران، شوید، گوشت چرخکرده و دارچین، یک ترکیب خوشمزه میسازد.
کلم پلوی شیرازی ، طعمی به خوشمزگی اصالت
عکس از سایت فودی ست
اسم کلم پلو فقط با همراهی صفت شیرازی جذاب است و این دو در کنار هم، طعم محبوب این غذا را در یاد زنده میکنند. سفر به شیراز بدون چشیدن طعم بهشتی این غذا کامل نمیشود. مواد غذایی مغذی و مفیدی کنار هم این غذا را بهوجود میآورند تا یکی از پرطرفدارترین طعمها در بین غذاهای شیراز شود. کلم پلو یک ترکیب جادویی از کلم قمری، برنج، پیاز، ترخون، ریحان، ادویه و گوشتهای چرخی سر گنجشکی است که به سفرههای شیراز رنگ و طعم میبخشد. در سفر به این شهر شعر و شاعری لذت چشیدن این غذا را از دست ندهید.
قورمه به ، یک طعم شیرین شیرازی
اگر اهل غذاهایی با طعم شیرین هستید، بدون شک این غذای لذیذ را دوست خواهید داشت. وجود «بِه»، یک شیرینی لطیف به این غذا میدهد که طعمش را دلچسب میکند. این خورش خوشمزه، ترکیب سادهای از گوشت، پیاز، ادویه، زعفران و صد البته «بِه» است و یک بار چشیدن آن کافی است تا لذتش در ذهنتان ثبت شود. قورمه به، در بین غذاهای شیراز ، انتخاب اول کسانی است که ادامه مطلب...
خرید بلیط هواپیما خارجی و بلیط هواپیما داخلی و رزرو هتل خارجی و رزرو هتل داخلی به سایت سفرزون مراجعه کنید.