جاهای دیدنی بانه بسیار است و شاید به همین علت است که این شهر به یکی از گردشگر پذیرترین شهرهای ایران بدل شده است. مناظر سرسبز و امکان خرید کردن از دلایل محبوبیت بانه است. بانه از غربیترین شهر های استان کردستان و ایران است و فاصلهی آن تا کشور عراق چند کیلومتر بیشتر نیست و در سالهای گذشته بانه با جاهای دیدنی خود تبدیل به یک مرکز مهم برای گردشگری شده و این امر در سال میلیونها بازدیدکننده را به سمت بانه روانه میکند.
بانه آب و هوای به نسبت معتدلی دارد که در تابستانها گرم و در زمستانها سرد است. در گرمترین ساعات روز، دمای هوا در این شهر به ۳۶ درجه سانتیگراد می رسد. اما بانه شبها بسیار سرد میشود و حتما شما به عنوان گردشگر باید لباس گرم به همراه داشته باشید. شهر بانه در دامنهی کوه آربابا بنا شده است و کدوزین و بابوس کوههای سرسبز و بلندقامت بانه از جاذبههای گردشگری این شهر هستند و نماد این زیبایی را میشود در کوه آربابا این شهر یافت، کوهی که از شهرت زیادی هم برخوردار است.
بانه دارای سه اثر تاریخی بسیار مهم است که این سه از افتخارات ایران ما هستند. این سه اثر سه جلد قرآن نفیس، قدیمی و بینظیری هستند که در روستاهای شوی و نجنه و هفتتاش قرار دارند که جزو جاهای دیدنی بانه محسوب میشوند. پس از مرمت دوباره توسط سازمان میراث فرهنگی هم اکنون دیدار از آنها برای عموم آزاد است. با مجله گردشگری
دیدنی های بانه و ریشه نام بانه
شهر بانه را از روی کلمهی کردی بان به معنای بام انتخاب کردهاند و این به این دلیل بوده است که بانه در محل کوهستانی قرار دارد و این انتخاب احاطهی بانه بر کل کردستان را نشان می دهد. ارتفاع ۱۵۵۴ متری شهر از سطح دریا و چشمانداز ارتفاعات بلند آن مردم را به امر وا داشته که در طول سفر بیشتر مسیر را به سمت شیب بالا حرکت کنند و از مناظر سرسبز بانه لذت ببرند. البته تفسیر دیگر از شهر بانه هست که میگوید اسم این شهر را به معنای خانه که بیشتر منظور آنها سرباز خانه بوده است گذاشتهاند.
تاریخچه شهر بانه پیش از اسلام
پیش از پذیرفتن اسلام، قبیلهی زردشتی قهقو بر این منطقه حاکم بودند. تا میانه های سده سیزدهم هجری نام اصلی شهر بانه ، روژه، به معنای آفتابگردان بوده است و هنوز هم اسنادی یافت میشوند که ملک در آنها به شهر روژه نسبت ادامه مطلب...
خرید بلیط هواپیما خارجی و بلیط هواپیما داخلی و رزرو هتل خارجی و رزرو هتل داخلی به سایت سفرزون مراجعه کنید.