غذاهای تبریز می‌توانند در فهرست خوش طعم‌ترین غذاهای ایرانی قرار بگیرند. مزه‌هایی که جزئیات یک فرهنگ و شیوه‌ی زندگی مردمان را تمام و کمال منتقل می‌کنند و هر کجا که آن‌ها را بچشید زنگ صدای موسیقی ترکی را در قلب‌تان می‌نوازند. برای آشنایی با تمام غذاهای تبریز و جزئیات هر کدام‌شان با مجله گردشگری سفرزون همراه باشید تا بتوانیم این طعم‌ها را با کلمات مزه مزه کنیم.

کوفته تبریزی ، یک غذای معروف

کوفته تبریزی ، طعم آشنای خوش رنگ و لعاب

کوفته تبریزی یکی از اولین غذاهایی است که وقتی نام تبریز می‌آید به‌خاطر می‌آوریم. این غذای خوش طعم و بو از از گوشت قرمز، لپه، برنج، تخم مرغ، پیاز، مرزه، رب گوجه فرنگی، زردچوبه، جوز هندی، فلفل سیاه و نمک تهیه می‌شود.

خورش هویج ، خوشمزه‌ی ملس

خورش هویج از آن دست غذاهای تبریز است که خیلی به ذائقه‌ی شما بستگی دارد و در شیوه‌ی پخت می‌توانید طعم آن را بین شیرین تا ترش تغییر دهید. این غذای خوش طعم از گوشت مغز ران گوساله، پیاز، هویج، آلو، زعفران، شکر، روغن و نمک تهیه می‌شود.

کوکوی لوبیا سبز ، طعم هیجان انگیز لوبیا

لوبیا سبز با وجود ارزش غذایی بالا خیلی مورد پسند همه نیست اما تبریزی‌ها از این لوبیا یک غذای خوشمزه تهیه می‌کنند که نمی‌توان از آن گذشت و در میان غذاهای تبریز طعمی جدید دارد. این غذا از لوبیا سبز، هویج، سیب زمینی ادامه مطلب...