غذاهای مشهد مجموعهای از طعمهای متفاوتی هستند که مانند گوشه گوشه این سرزمین تنها مخصوص همین نقطهاند و جای دیگری نمیتوانید آنها را تجربه کنید. شاید در میان فهرست بلند غذاهای سنتی این شهر بیشتر از همه با شیشلیک و شله آشنا باشید. امروز در سفرزون میخواهیم گشت کاملی در میان این مزههای متفاوت بزنیم و تک تک غذاها را با یکدیگر بشناسیم. با ما همراه بمانید.
شیشلیک مشهد کباب محبوب
شیشلیک نوعی کباب مرغوب است که نهتنها در ایران، بلکه در روسیه، مغولستان، لهستان و بخشهایی از کشورهای اروپای مرکزی هم حسابی طرفدار دارد. این غذا در اصل از گوشت بره تهیه میشود، اما با توجه به علاقهی مردم ممکن است، از گوشت دیگری در آن استفاده شود. شیشلیک از اولین انتخابها در غذاهای مشهد است.
شله یک غذای اصیل مشهدی
شله از آن غذاهایی است که معمولاً با پسوند مشهدی اسمش را میشنوید. این غذا خوراکی آماده شده از لوبیای سفید، قرمز و «چیتی»، بههمراه نخود، بلغور گندم، برنج و گوشت است که پس از چند ساعت ماندن روی اجاق، ظاهری شبیه به حلیم پیدا میکند. شله غذایی از خانوادهی آشهاست. این غذا بیشتر در پایان مراسم مذهبی یا سوگواری بین مردم پخش و نذر میشود. مردم مشهد بهندرت این غذا را در خانه میپزند.
خرید بلیط هواپیما تهران مشهد
رزرو هتل در مشهد
دیگچه ، یک دسر شیرین
دیگچه مشهدی – عکس از: سرآشپز پاپیون
این دسر شیرین و خوشمزه یکی دیگراز غذاهای مشهد است. برای تهیه این دسر مقداری برنج را میپزند، پس از تبخیر آب برنج به آن شیر میافزایند و سپس به این ترکیب شکر و هل را اضافه میکنند. روند پخت آنقدر ادامه مییابد که مواد سفت شود و در نهایت به آن کره و سپس زعفران افزوده میشود. میتوانید روی این دسر را ادامه مطلب...