شمال ایران پر است از دریاچههای زیبا و زندگیبخش. این دریاچهها از مهمترین جاذبههای طبیعی سه استان شمالی هستند که گردشگران زیادی را به سوی خود جلب میکنند. بعضی از دریاچهها کاملا شناختهشده و معروف هستند و برخی دیگر را فقط طبیعتگردهای حرفهای میشناسند. دریاچههایی در دل جنگلهای انبوه از دیدهها مخفی هستند و شاید این موضوع از جنبهای امتیاز هم به شمار آید، چرا که ناشناخته بودن فضایی بکر و آرامشبخش را ایجاد میکند. یکی از این دریاچههای بسیار زیبا اما کمتر شناختهشده و بکر، دریاچه چورت است. با
همراه شویددریاچهای در احاطه درختان سرسبز مثل حوض آبی که دورتادورش را سبز درخشان بینهایتی فراگرفته. این دریاچه که نسبت به دریاچههای دیگر جوان محسوب میشود انقدر زیباست که هر گردشگری که یک بار به آن سفر کردهاند دوست دارند این سفر را بارها تکرار کنند. در این مطلب مجله گردشگری سفرزون میخواهیم از این دریاچه برایتان بگوییم، از موقعیت جغرافیاییاش، تفریحاتش، جاذبههایش و هر نکته دیگری که برای سفر به آن نیاز دارید. اگر از علاقهمندان طبیعتگردی و سفر به جاهای بکر و خاص هستید.
چورت، دریاچهای به قدمت هشتاد سال
دریاچه چورت که محلیها آن را دریاچه میانشه هم مینامند، در نزدیکی روستای چورت از توابع شهرستان استان قرار دارد. این دریاچه حدود هشتاد سال پیش بر اثر رانش زمین به وجود آمد. در سال ۱۳۲۰ در این منطقه زلزلهای رخ داد که باعث و بسته شدن مسیر آب چشمهای شد که در کنار دریاچه فعلی قرار دارد و این اتفاق دریاچه ۵/۲ هکتاری میانشه را به وجود آورد.
یکی از جذابیتهای این دریاچه این است که هنگام کم شدن و پایین آمدن آب، درختهایی که در گذشته نه چندان دور در این محل وجود داشتند از زیر آب بیرون آمده و منظرهای بسیار جذاب و دیدنی ایجاد کنند؛ منظرهای که در شاید در کمتر نقطهای از ایران دیده باشید.
دریاچه در شکاف درهای با شیب تند واقع شده که این موقعیت طبیعی بر زیبایی خاص دریاچه افزوده است. دریاچه به شکل بیضی است و دورتادورش را پوشش جنگلی بکر احاطه کرده و منظرهای جادویی خلق کرده است. عمق دریاچه چورت با توجه به فصل و میزان بارشهای فصلی متغیر است.در هر فصلی از سال بالا و پایین رفتن آب دریاچه منظره بینظیری را به وجود میآورد. این دریاچه به علت جوان بودن به لحاظ زمینشناسی آبزیان زیادی ندارد و ماهیانی که در آن وجود دارند را اهالی منطقه در دریاچه انداختهاند.
دریاچه چورت به طور دقیق در ۵۰ کیلومتری جنوب شهر ساری و در بخش چهار دانگه از توابع این بخش قرار دارد. بهترین مسیر برای رفتن به این دریاچه فوقالعاده مسیر ساری-کیاسر است. بعد از طی حدود ۲۵ کیلومتر در این مسیر تابلوی روستای چورت را خواهید دید و پس از ۱۵ کیلومتر به روستا میرسید. دریاچه ادامه مطلب...