استانبول سومین شهر توریستی جهان است. این شهر با آب و هوای متعادلش طرفدران بسیاری دارد. جاذبههای تفریحی و گردشگری در این شهر مسافران بسیاری را جذب کرده. اگر شما هم راهی این شهر زیبا هستید یا از طرفداران آن محسوب میشوید؛ با مجله گردشگری باشید تا به معرفی غذاهای استانبول بپردازیم.
این غذاها به اندازهی گردشگری هیجان انگیز و خوش رنگ هستند. هر کدام از غذاها طعمی متفاوت و جدید دارند.
بالیک اکمک (Balik-Ekmek)
بالیک اکمک یک ساندویچ معروف در غذاهای استانبول است. این ساندویچ بیشتر یک غذای خیابانی محبوب است. این غذا با فیله ماهی، سبزیجات و یک سس مخصوص آماده میشود. برای این ساندویچ بیشتر از ماهیهای روغنی استفاده میکنند. بالیک اکمک را در خیابانهای استانبول بچشید. بالیک به معنای ماهی و اکمک به معنای نان است.
کومپیر (Kumpir)
ومپیر یک گاز خوشمزه از غذاهای استانبول است. برای تهیه این غذا از سیب زمینیهای بزرگ استفاده میکنند. این سیب زمینیها تنوری میشوند و داخل آنها را پر میکنند. مواد داخلی آن معمولا ذرت، نخود فرنگی، سبزیجات معطر، پنیر پیتزا، انواع ژامبونها، سوسیسها و… است. این مواد میتوانند با توجه سلیقهی شما تغییر کنند. کومپیر هم در لیست غذاهای محبوب خیابانی قرار میگیرد.
میدیه دولما ( Midye Dolma )
به واسطهی نزدیکی شهر به دریا، غذاهای دریایی بسیاری در منوی غذاهای استانبول قرار دارد. یکی از این غذاها میدیه دولما است. این غذا همچنین یکی از گرانترینها هم محسوب میشود. میدیه دولما با استفاده از ، برنج، بادام، کشمش، لیمو ترش و ادویه تهیه میشود. این غذا طعم تندی دارد. برنج و سایر مواد بصورت فشرده در دل صدف قرار میگیرند.