لنگرود با سابقه تاریخی درخشان و طبیعت بکر گیلانی‌اش، یکی از مقاصد مهم گردشگری مردم ایران محسوب می‌شود. جاهای دیدنی این شهرستان بزرگ و باصفا را نمی‌شود به راحتی برشمرد. طبیعت منطقه لنگرود با کوه‌های جنگلی، دریای بی‌کران، رودهای خروشان و آب و هوای معتدل، جای جای لنگرود را تبدیل به جاذبه درخشان گردشگری کرده است. جاهای دیدنی لنگرود به طبیعت محدود نمی‌شود و لنگرود مکان‌های تاریخی و مذهبی بسیاری را نیز در خود جای داده است. با مجله گردشگری سفرزون همراه باشید تا لنگرود و معروف‌ترین مکان‌های دیدنی‌اش را به شما معرفی کنیم.

پل خشتی لنگرود

پل خشتی لنگرود را که بر روی رودخانه مرکزی شهر لنگرود ساخته شده است، می‌توان نماد شهر لنگرود دانست. یکی از جاهای دیدنی لنگرود که بازدید از آن را نمی‌توان نادید گرفت. پل خشتی لنگرود که برخی ساخت آن را به دوران ایلخانان، بعضی به دوران صفویان و برخی هم به دوران کیاییان مربوط می‌دانند پلی بزرگ است که دو تا از مهم‌ترین محله‌های لنگرود، یعنی فشکالی محله و راه پشته، را به یکدیگر متصل می‌کند. پل خشتی لنگرود با طول ۳۷ متر و عرض ۴ و نیم متر و دهانه‌های فراخ اهمیت خود را در رفت و آمد مردم شهر تا امروز حفظ کرده است. این پل که از خشت و آجر ساخته شده است در زبان محلی خشته پورد نیز نامیده می‌شود.

کومله

بخش کومله چند تا از زیباترین جاهای دیدنی لنگرود را در خود جای داده است. بام کومله یا نگین سبز کومله کوهی در ضلع جنوبی شهر کومله است که می‌توانید از قله آن بخش وسیعی از لنگرود را تماشا کنید. سرسبزی و زیبایی بی‌نظیر طبیعت اطراف و باغ‌های مرکبات و چای زیبایی این منطقه را دوچندان می‌کند. کومله دریاچه‌ای زیبا و دیدنی هم دارد که شامل ۳ آبگیر مجزاست. این آبگیرها تنها ۴ کیلومتر با لنگرود فاصله دارند و با انواع امکانات تفریحی لحظاتی شاد برای مسافران می‌سازند.

قایق سواری در دریاچه و لذت بردن از غذاهای لذیذ گیلانی در رستوران‌های خوب مشرف به دریاچه از جمله این امکانات است. استخر طبیعی کومله یکی از مقاصد پرندگان مهاجر نیز هست که منظره این دریاچه را در کنار باغات و جنگل‌های اطراف زیباتر می‌کند. دریاچه کومله یکی از بکرترین جاهای دیدنی لنگرود است که بازدید از آن می‌تواند حسابی کیفتان را کوک کند.

غار لیاروی

طبیعت‌گرد‌ها عاشق غارهای زیبای بکر و دست‌نیافتنی‌اند. غار لیاروی هم یکی از جاهای دیدنی لنگرود است که کاوشگران را به سوی خود می‌خواند. در ۸ کیلومتری روستای بلوردکان لنگرود، روستای لیارو در کنار رودخانه‌ای قرار گرفته است. پس از عبور از جاده‌ای خاکی و سراشیبی بسیار تندی، به دهانه غار می‌رسیم. غار لیارو دو دهانه جدا دارد که عرض یکی از آن‌ها دو متر است. این همه سختی برای دیدن از این غار می‌ارزد چرا که با قدم زدن در راهروهای غار می‌توانیم قندیل‌های زیبای موجود در غار و آثار لایه‌های آهکی که بر دیواره‌های سنگی غار بر جا مانده است را ببینیم.

برای آشنایی بیشتر با دیدنی های لنگرود کلیک کنید.