شکم‌گردی از لذت‌بخش‌ترین قسمت‌های هر سفری محسوب می‌شود که بدون آن خوش‌گذرانی کامل نخواهد بود. ایران کشور پهناوری است که هر شهر و هر قومی بنا بر اقلیم و فرهنگ خود، سفره‌های رنگارنگی از طعم‌های خوشمزه دارند. یزد یکی از سرزمین‌های وسیع ایران است که با اقلیم و آب‌وهوای کویری، خوشمزه‌های درجه یکی را در سفره‌ی غذایی خود گنجانده است. اگر آماده‌ی سفر به سرزمین بادگیرها هستید، در این مطلب با مجله گردشگری سفرزون همراه شوید تا خوش‌طعم‌ترین غذاهای یزد را به شما معرفی کنیم.

خورش به آلو ، طعمی محبوب در بین غذاهای یزد

اگر طرفدار غذاهایی با طعم ملس و شیرین هستید، یزد یک غذای مطلوب برای سلیقه‌ی شما دارد. ترکیب گوشت، به، پیاز، آلو، لپه، زعفران و رب گوجه فرنگی، یک خورش مقوی و دلچسب را به‌وجود می‌آورد که از غذاهای محبوب و سنتی یزد محسوب می‌شود.

قیمه یزدی ، یک سبک جدید در غذای محبوب ایرانی

یکی از خوشمزه‌ترین و اصیل‌ترین غذاهای سنتی یزد، قیمه یزدی است که با قیمه‌ی معمولی یک تفاوت کوچک در مواد اولیه دارد. در این قیمه نخود به‌جای لپه جایگزین شده است تا این غذا به سبک و سیاق یزدی‌ها طبخ شود و طعمی مخصوص این دیار را داشته باشد. در سفرتان به یزد، اگر سراغ رستوران‌های ایرانی و سنتی این شهر بروید، می‌توانید این خورش خوشمزه را سفارش دهید و یک قیمه‌ی متفاوت با دست‌پخت سرآشپزهای یزد نوش جان کنید.


آش شولی یزد ، طعمی به سبک فصل‌ها

یکی از غذاهایی که در در شکم‌گردی روزهای سفرتان به یزد هرگز نباید از قلم بیندازید، آش شولی است که معروف‌ترین و محبوب‌ترین آش در این دیار محسوب می‌شود. مواد لازم برای تهیه‌ی شولی متناسب با فصل متغیر است به همین دلیل، سرما و گرمای هوا طعم آن را عوض می‌کند. مواد اصلی آش در فصول گرم، نخود، عدس و چغندر و در فصول سرد، چغندر، ماش و کدو ادامه مطلب...